Diagnostika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Baranovskas Ā. ģimenes ārsta prakse

Bērzpils 12, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Ārsta pakalpojumi:: ✓ Medicīniskā palīdzība ✓ Ārsts terapeits ✓ Pediatrs ✓ Slimību diagnostika ✓ Profilaktiskās apskates ✓ Vakcinācija ✓ Veselības pārbaudes

Dr. Vijas Plūmes ginekoloģijas privātklīnika - diagnostika un ārstēšana, ginekoloģiskās operācijas, ultrasonogrāfija, dzemdniecība

Bruņinieku 67, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Dr. Vija Plūme ir sertificēts operējošs ginekologs. Dr.Plūmes ginekoloģijas privātklīnikas pakalpojumi: - Ginekoloģiskās konsultācijas. - Laparoskopiskas operācijas. - Histerorezektoskopija. - Dzemdes kakla elektroekscīzija. - Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija. Konsultācijas Rīgā un Ādažos.

Pogas G. ārsta terapeita prakse

Baložu 9a, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ Obligātā veselības pārbaude ✓ Profilakse ✓ Veselības pārbaude Par mums::

Kvalificēts ārsts un medicīnas personāls sniedz plaša profila ambulatoros pakalpojumus iedzīvotājiem savas dzīves vai darba vietas tuvumā, nodrošina pakalpojumus pilnā veselības aprūpes ciklā — no veselīga dzīvesveida uzturēšanas iespējām līdz diagnostikai un ārstēšanai.

Lasmanes M. ģimenes ārsta prakse

Bastiona 24-301, 3.st., Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Ģimenes ārsta pakalpojumi: ✓ Medicīniskā palīdzība ✓ Slimību diagnostika ✓ Medicīniskās izziņas autovadītājiem ✓ Potēšana ✓ Nosūtījumi pie speciālistiem Ģimenes ārsts:

Māras Lasmanes ģimenes ārsta prakse Valmierā.

Laimas Sargunas ginekologa prakse

Meža 9-1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts:

Ginekoloģe Laima Sarguna specializējas ginekoloģijā un dzemdībās. Ginekologa prakse. Dzemdību speciāliste. Ultrasonogrāfija. Ārsts pieņem pēc iepriekšēja pieraksta. Konsultējam sieviešu slimību ārstēšanā un diagnostikā.

Ievas Kalējas acu ārsta prakse

Lielā 6, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Acu ārsts Talsos:

Acu ārste Talsos Ieva Kalēja piedāvā plašu acu ārsta pakalpojumu klāstu - iespējams viss, sākot no acu un redzes profilaktiskajām pārbaudēm, līdz lāzerķirurģijas pakalpojumiem, kā arī citi okulista pakalpojumi.

Aivara Pauniņa ģimenes ārsta prakse

Stacijas 26, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par ģimenes ārstu Aivaru Pauniņu:

Aivara Pauniņa ģimenes ārsta prakse Valmierā. Ģimenes medicīna, slimību diagnostika, medicīniskā palīdzība, profilaktiskās apskates, veselības pārbaudes, vakcinācija, nosūtījumi pie speciālistiem, receptes medikamentiem.

Līgas Vaļģes ārsta prakse, SIA

Ventspils 12, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Pakalpojumi:: ✓ Adatu terapija ✓ Neiroloģija ✓ Slimību diagnostika ✓ Slimību ārstēšana Ārsta prakse:

Līgas Vaļģes ārsta prakse reģistrēta 2009. gadā. Iedzīvotāji novērtējuši pozitīvo attieksmi un augsto profesionalitāti veselības pakalpojumu jomā. Veselības centrā pieejami arī fizioterapeita un ergoterapeita pakalpojumi. 

Gerkes Lindas ārsta prakse dermatoloģijā, veneroloģijā

Stirnu 8-323, Rīga LV-1082
Ārsta pakalpojumi: ✓ Ādas slimību diagnostika ✓ Ādas slimību terapija ✓ Kārpu noņemšana ✓ Papilomu noņemšana ✓ Molusku noņemšana DERMATOLOGS:

Gerkes Lindas ārsta prakse dermatoloģijā, veneroloģijā. Pieņem gan ar ģimenes ārsta nosūtījumu, gan par pilnu samaksu. 

Elīnas Lauvas ārsta prakse, SIA

Ziemeļu 19, Liepāja, LV-3405
Izglītība un pieredze: ✓ Latvijas Medicīnas akadēmijas Medicīnas fakultāte (1995) ✓ Rezidentūra dzemdniecībā un ginekoloģijā (1999) ✓ „Techniques Avancées en Endoscopie Gynécologique” (Centre International de Chirurgie Endoscopique), France (2011) ✓ New Trends in Operative Hysteroscopy held in Milan, Italy (2014)        ✓ Modern Hysteroscopy (Europian Academy of Gynaecological Surgery) held in Nicosia, Cyprus  ✓ Advanced Techniques in Laparoscopic Gynecological Surgery, IRCARD, France (2017) ✓ SIA „Cēsu klīnika” – Vidzemes Mazinvazīvās ķirurģijas dienas centrs (līdz 2018) 

Dzintra Lunde, ģimenes ārsta prakse

Pilskalna 6, Sabile, Talsu nov. LV-3294
Pakalpojumi: ✓ Veselības pārbaudes ✓ Medikamentu izrakstīšana ✓ Nosūtījumi pie speciālistiem ✓ Konsultācijas Ģimenes ārsta prakse:

Lundes Dzintras ģimenes ārsta prakse - veicam diagnostiku, medikamentu recepšu izrakstīšanu, kā arī citus ar medicīnu un konsultēšanu saistītus pakalpojumus.

Med Prof, SIA

K.Valdemāra 157-209, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Vakcinācija pret Covid-19 ✓ Obligātās veselības pārbaudes ✓ Mobilais rentgena kabinets Apraksts:

SIA "Med Prof" ir dibināta 2008. gadā, uzņēmums profesionāli nodarbojas dažādu medicīnisku pakalpojumu sniegšanu, izbraucot pie klientiem. Uzņēmums nepārtraukti attīstās, pilnveidojas, sekojot mūsdienīgām tehnoloģijām un prasībām, kas palīdz veicināt uzņēmuma konkurētspēju tirgū. Mūsu rīcībā ir modernas diagnostikas tehnoloģijas, kas nodrošina sniegto pakalpojumu ātrumu un kvalitāti. Galvenā SIA "Med Prof" priekšrocība – kvalificēta ārstu komisija izbrauks tieši pie Jums, taupot Jūsu laiku un naudu. Mūsu mērķis ir sniegt kvalitatīvu pakalpojumu, atrodot individuālo pieeju katram klientam. On-line pieteikums Jūsu ērtībai ir viegli saprotams un uztverams http://www.medprof.lv/pieteikums-tie%C5%A1saist%C4%93

Paturskas I. ģimenes veselības centrs, SIA

A.Saharova 3a, Rīga LV-1082
Apraksts: 2005.g. 3.janvārī pašā Purvciema centrā atvēra savas durvis mūsu centrs, kur tiek piedāvāts plašs ārstniecisko un rehabilitācijas pakalpojumu klāsts. Mēs piedāvājam komplekso apkalpošanu individuālajiem klientiem, ģimenēm un organizācijām. Slimību profilakse, ārstēšana un rehabilitācija, obligātas veselības pārbaudes, vakcinācijas, bērnu aprūpe.

Via Una, SIA

Katrīnas dambis 10, Rīga LV-1045
Apraksts:

Medicīnas centrs "Via-Una" ir sabiedrībai paredzēts medicīnas centrs, kas nodrošina plašu klīnisko aprūpi un veselības pakalpojumus. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes veselības aprūpi, ieviešot inovatīvas metodes un piedāvājot plašu spektru medicīnas pakalpojumu, lai apmierinātu klientu vajadzības. "Via-Una" ir pilnībā aprīkots medicīnas centrs, kurā strādā pieredzējuši ārsti un medicīnas personāls, kas ir apņēmības pilni nodrošināt jūsu veselības labklājību. Mēs piedāvājam dažādus medicīnas pakalpojumus, tostarp vispārējo ārstēšanu, speciālistu konsultācijas, diagnostiku, laboratorijas testus, vakcināciju un rehabilitāciju.

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Diagnostika ✓ Ārstniecība ✓ Rehabilitācija ✓ Profilakse un veselības pārbaudes ✓ Grūtnieču un bērnu veselība Apraksts:

Veikt veselības pārbaudes VCA poliklīnikās ir ātri, kvalitatīvi un patīkami – visi nepieciešamie speciālisti vienuviet Jūsu ērtībām un labsajūtai. Kvalitatīvas veselības aprūpes viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem ir ātra un precīza slimības diagnostika. Mēs piedāvājam sertificētus medicīnas speciālistus, kas ir pieredzes bagāti un zinoši dažādās medicīnas nozarēs un savā darbā izmanto modernas un augstas kvalitātes tehnoloģijas. Medicīniska rehabilitācija ir nepieciešama, lai samazinātu pārejas posmu no slimības uz iespējami pilnīgāku veselības atgūšanu, kā arī ikvienam, kurš vēlas rūpēties par savas veselības profilaksi.

 

ARS Diagnostikas klīnika

J.Asara 3, Rīga, LV-1009
Krūts vēža diagnostikas centrs: ✓ Mamogrāfija ar tomosintēzi ✓ Krūts dziedzeru ultrasonogrāfija ✓ Magnētiskā rezonanse krūšu dziedzeriem ✓ Onkologa konsultācijas

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Duntes 20 k.1, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

Labākas Dzirdes Centrs, SIA

Brīvības 83-1, Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Dzirdes stāvokļa diagnostika un novērtēšana ✓ Dzirdes speciālista konsultācija  ✓ Dzirdes rehabilitācijas programma ✓ Individuāla dzirdes aparātu piemeklēšana un pielāgošana ✓ Dzirdes aparātu apkalpošana un kopšana ✓ Dzirdes aparātu tehniskā apskate un remonts ✓ Dzirdes aizsardzība: individuālie ausu aizbāžņi peldēšanai, individuālie ausu aizbāžni aizsardzībai no trokšņiem, individuālie ausu aizbāžņi mūzikantiem

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā