Diagnostika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakses vieta Saulkrastos

Ainažu 34, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakse Rīgas centrā

Brīvības gatve 221, Rīga, LV-1039
Apraksts: Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

E.Gulbja laboratorija, SIA

Brīvības gatve 366, Rīga LV-1006
Apraksts:

Laboratorija ir lielākā klīniskā laboratorija Latvijā, kurā veic bioķīmiskus, mikrobioloģiskus, ķīmiskus, imunohematoloģiskus, hematoloģiskus, citoloģiskus, imunoloģiskus, biofizikālus, citoģenētiskus patoloģiskus no cilvēka vai dzīvnieka iegūtu materiālu izmeklējumus, ar mērķi nodrošināt slimību diagnostiku vai veselības novērtēšanu. Laboratorijas speciālisti sniedz konsultatīvos pakalpojumus visos laboratorijas izmeklējumu aspektos, kā arī klientiem, ja nepieciešams, palīdz izvēlēties piemērotākos izmeklējumus.

Alerģisko slimību izmeklēšanas un ārstēšanas centrs, medicīnas sabiedrība

Turpinām strādāt klātienē!
F.Sadovņikova 20-217, Rīga LV-1003
Apraksts: Alerģisko slimību diagnostika un ārstēšana pieaugušajiem un bērniem. Konsultācijas sniedz sertificēti alergologi: vadītājs dr. med. V.Lozovskis, dr. A.Beķere, dr. S.Rezņikova, dr. I.Pakalna, dr. S.Puriņa, dr. Geletko, dr. R.Pakalne, dr. M.Selicka, dr. M.Poga, dr. V.Arnīte. Ir līgums ar NVD (Nacionālo veselības dienestu). Centrā veic pacientu ārstēšanu (alergēnu vakcīnas, autoserums u.c.) un dažādus izmeklējumus, nosakot specifiskās alergēnu iedarbības. Klīnisku medikamentu pētījumi.
ZL.LV iesaka

Embrions, reproduktīvās medicīnas centrs

Tālivalža 2a, Rīga LV-1006
Pakalpojumi: ✓ Endometrija atjaunošanas terapija ✓ Augļa ehokardiogrāfija ✓ Sieviešu neauglības diagnosticēšana ✓ Vīriešu neauglības diagnosticēšana ✓ Valsts apmaksātās procedūras ✓ IUI (intrauterīna inseminācija) ✓ IVF procedūra ✓ ICSI (intracelulārā spermatozoīda injekcija olšūnā) ✓ Spermas sasaldēšana ✓ Embrija transfērs ✓ Embriju sasaldēšana ✓ Uztura speciālista pakalpojums ✓ NIPT tests NIPTIFY ✓ PGT-A tests ✓ INOVATĪVS ER-COMPLETE TESTS

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Dr. Kadiša vēnu klīnika, SIA Phleboart

Raiskuma 1, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Lāzerprocedūras ✓ Lāzeroperācija ✓ Mikroflebektomija ✓ Mikroskleroterapija ✓ Putu skleroterapija US kontrolē ✓ Kompresijas terapija Apraksts:

Dr. Kadiša vēnu klīnika, kas atvērta 2020. gada rudenī Rīgā, Raiskuma ielā 1, ir jaunākā vēnu ārstniecības un estētikas iestāde Latvijā. Klīnikas dibinātājs un galvenais ārsts ir Dr. Med. Arnolds Kadišs - ķirurgs, flebologs, eksperts ar 20 gadu pieredzi klīniskajā darbā. Dr. Kadiša klīnika piedāvā klientiem mūsdienīgu pierādījumos balstītu vēnu veselības aprūpi un ārstniecību - no skleroterapijas līdz lārzeoperācijām. Klīnika aprīkota ar jaunākajām diagnostikas iekārtām, lārzeraparatūru un palīgierīcēm, kas būtiski uzlabo klientu izmeklēšanas un ārstēšanas kvalitāti. Dr. Kadiša klīnikā visu ārstniecības procesu veic un uzrauga viens ārsts, nodrošinot klientam personisku atbildību par ārstēšanas rezultātu, neatkarīgi no pacienta situācijas - vai tā ir kosmētiska vēnu tīklojuma novēršana, vai ielaistas vēnu varikozes ārstēšana.

ZL.LV iesaka

Northway klīnika

Apuzes 14, Rīga LV-1046
Apraksts:

"Northway klīnika" ir reproduktīvas veselības un neauglības ārstēšanas iestāde ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi medicīniskajā apaugļošanā. Profesionāli speciālisti, plašs kvalitatīvu pakalpojumu klāsts, mājīga vide un ērta atrašanās vieta - mūsu klīnikas priekšrocības. Mūsu komandas mērķis ir palīdzēt pāriem kļūt pa laimīgiem vecākiem un nodrošināt klīnikas pacientus ar rūpīgāko un efektīvāko auglības traucējumu diagnostiku un ārstēšanu. "Northway klīnika" sniedz medicīniskās apaugļošanas pakalpojumus valsts programmas ietvaros, saskaņā ar noslēgto līgumu ar Nacionālo veselības dienestu. Esam gatavi sniegt jums palīdzību arī jebkuru ginekoloģisko, endokrinoloģisko un uroloģisko saslimšanu diagnostikā un ārstēšanā. Mēs strādājam pilnā saskaņā ar starptautisko kvalitātes standartu ISO 9001:2015.

Ultra Express, SIA

A.Čaka 145, Rīga LV-1012
Apraksts:

SIA Ultra Express ultrasonogrāfijas (USG) centrs atrodas Rīgā, Čaka ielā145, Dr. Pētera Kučāna Medicīnas un Sporta centra 1. stāvā. Mūsu ultrasonogrāfijas (USG) centrs jau vairāk nekā 15 gadus specializējas ultrasonogrāfisko izmeklējumu sniegšanā. Uzņēmuma misija ir sniegt visaugstākās kvalitātes ultrasonogrāfijas izmeklējumus un diagnostiku, palīdzot mūsu pacientiem iegūt kvalitatīvu informāciju par savu veselību.

 

Ārstu prakse Harmonija, SIA

Lāčplēša 27-20, Rīga LV-1011
Konsultācijas ietver::

• Profilaktisko izmeklēšanu • Ginekoloģisko saslimšanu diagnostiku, ārstēšanas plāna sastādīšanu, medikamentozās terapijas nozīmēšana • Konsultācijas ģimenes plānošanā, piemērotas kontracepcijas metodes izvēle • Konsultācijas neauglības diagnostikā un ārstēšana • Grūtnieču novērošana • Dzemdes kakla priekšvēža saslimšanu diagnostika • Menopauzes jautājumu risināšana • Konsultācijas pirms un pēc operatīvas izmeklēšanas

Mareka Liepiņa ģimenes ārsta prakse

Nīcgales 5, Rīga, LV-1035
Liepiņš, slimību diagnostika , slimību ārstēšana bērniem, slimību ārstēšana pieaugušajiem, sanitārā grāmatiņa
ZL.LV iesaka

Ineses Kreicas ārstes prakse otolaringoloģijā, SIA

Stirnu 8-324, Rīga LV-1082
Apraksts:

Sertificēts otorinolaringologs (LOR). Bērnu un pieaugušo ausu, kakla un degunu slimību diagnostika un ārstēšana. Veic LOR manipulācijas un mazinvazīvas deguna, deguna blakusdobumu, kakla, kā arī auss operācijas. Deguna blakusdobumu iekaisumu izmeklēšana un ārstēšana. Ilgstošu iesnu izmeklēšana un ārstēšana. Deguna blakusdobumu US izmeklēšana. Deguna asinsvadu piededzināšana. Balss saišu stāvokļa novērtējums (endoskopija). Apmeklējumu rekomendējam saskaņot ar reģistratūru vai personīgi ar ārstu.

Olgas Lobanovas ārsta ginekologa prakse

Emīlijas Benjamiņas 3-508, Rīga LV-1050
speciālisti, konsultācijas, kontracepcija, menopause, ultrasonogrāfija, seksuāli transmisīvo slimību diagnostika , Seksuāli transmisīvo slimību diagnostika vīriešiem, venēriskās slimības diagnosticēšana.

SIA Andas Kariņas ģimenes ārsta prakse

Klostera 9/11-1, Rīga LV-1050
Apraksts:

Ģimenes ārsta prakse Rīgā. Veselības diagnostika, ārstēšana, vakcinācija, konsultācijas, medicīniskos izziņu izsniegšana u.c..

Urbanoviča Edīte - audiologopēda prakse

Stirnu 8-351, Rīga LV-1082
Apraksts:

Edīte Urbanoviča, audiologopēds, logopēdija, privātprakse, audiologopēds Rīgā, sertificēts audiologopēds, audiologopēda konsultācijas un nodarbības, diagnostika, terapija, rehabilitācija, audiologopēds berniem, audiologopēds pieaugušajiem,  runas un valodas traucējumi, skaņu izrunas traucējumi, dzirdes traucējumi, miofunkcionālā terapija, lasīšanas un rakstīšanas traucējumi, stostīšanās, valodas attīstība, afāzijas, rīšanas traucējumi.

Dzintras Gailītes ģimenes ārsta prakse

Bērzaines 16/18, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Dzintras Gailītes ģimenes ārsta prakse Cēsīs sniedz visus ģimenes ārsta pakalpojumus, profilaktiskās pārbaudes un medikamentu izrakstīšanu.

Mātes un bērna veselības aprūpes centrs, SIA

A.Čaka 91-3, Rīga LV-1011
Mūsu darbinieki::

Pediatre dr. Guna Deksne Bērnu aprūpes māsa Līga Kalniete Acu ārste dr. Marija Krūmiņa Masiere Meldra Lūse Gūžu ultrasonogrāfijas speciāliste Dr.Arta Bārzdiņa

Par mūsu centru:

Mūsu mazā medicīnas centra mērķis ir vesels bērns. Darbojamies jau vairāk kā 18 gadus. Mēs aprūpējam bērnus no dzimšanas brīža līdz 18 gadu vecumam, reizēm ilgāk. Pievēršam lielu uzmanību bērna profilaksei, izglītošanai lai nākotnē novērstu dažādas saslimšanas vai traumas, no kurām varētu izvairīties. Neliedzam arī savu padomu no personīgās pieredzes, kad audzinājām savus bērnus, mazbērnus. Mēģinām pieiet katram bērnam individuāli, jo katrs mazais cilvēciņš ir personība. Izvēlamies katram bērnam atbilstošu ārstēšanu, izmeklēšanu, profilaksi, vakcinācija kalendāru. Esam iepazinuši katra bērniņa niķus un stiķus, veselības stiprās un vājās puses. Mūsu dakterīte Guna Deksne ir sertificēta pediatre. Regulāri apmeklē dažādas pediatru konferences, tai skaitā Starptautisko bērnu infektoloģijas konferenci (ESPID) ārvalstīs. Gadu laikā uzkrātā pieredze lieti noder izvēloties katram bērnam individuālu profilaksi un ārstēšanu.

Ābele Daina - audiologopēda prakse

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Rehabilitācijas pakalpojumi ambulatori un pie pacienta mājās. Oro-miofunkcionālā terapija. Darbības laiks pēc pieraksta. Audiologopēds ir ārstniecības persona, kas veic pacientu komunikācijas spēju, runas/valodas, fonācijas un rīšanas traucējumu novērtēšanu, diagnostiku, korekciju, terapiju un rehabilitāciju personām jebkurā vecumā, kurām ir dažādu etioloģiju izraisīti runas, valodas (mutvārdu un rakstu valodas), balss, dzirdes un rīšanas traucējumi. Teipošana pie runas un valodas traucējumiem. Ārstniecības iestādes kods: 8402-00074

Bariatriskais ķirurgs M.Mukāns, SIA

Latgales 241, Rīga LV-1019
AIWA CLINIC SNIEDZ ŠĀDUS PAKALPOJUMUS::

Konsultē pirms operācijām AIWA Clinic un VCA poliklīnikās.

Īpaši specializējies laparoskopiskajā ķirurģijā. Veicis vairā kā 250 bariatriskās operācijas.

✓ bariatriskās – kuņģa samazināšanas operācijas svara samazināšanai, ✓ trūces (cirkšņa, pēc operācijas, nabas, diafragmālās), ✓ vēdera priekšējo muskuļu diastāzes minimāli iznvazīva korekcija, ✓ gastroezofagiāla atviļņa (skābes atraugas) korekcija ar kuņģa fundoplikāciju, ✓ žultspūšļa laparoskopiska izņemšana žultsakmeņu vai polipu gadījumā, ✓ laparoskopiska diagnostika, ✓ dažādu veidu mīksto audu operācijas.

Izskaidro un sagatavo bariatriskajai ķirurģijai, piesaistot uztura speciālistu, klīnisko psihologu vai citus speciālistus pēc nepieciešamības.

Nodieva Anda, Ārsta prakse pneimonoloģijā

Dārza 13, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Ārsta prakse pneimonoloģijā - plaušu slimību un miega apnojas diagnostika un ārstēšana:

Nodieva Anda ir pieredzējusi pneimonoloģe,ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā specialitātē. Andas Nodievas ārsta prakse specializējas plaušu slimību un miega apnojas diagnostikā un ārstēšanā.  Prakse atrodas Smiltenē. Piedāvājot pacientiem augstas kvalitātes medicīnas aprūpi un rūpīgu pieeju, Nodieva Anda cenšas nodrošināt optimālus veselības risinājumus saviem pacientiem. Andas privātprakses speciālais fokuss uz plaušu veselību un miega apnojas problēmu diagnosticēšanu ļauj pacientiem saņemt precīzu un efektīvu ārstēšanu. Ar mīlestību pret medicīnu un pacientu veselību, Nodieva Anda ir gatava piedāvāt kvalitatīvas ārstēšanas iespējas, lai uzlabotu pacientu dzīves kvalitāti un veselību.

Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 9416-00032