Diagnostika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Dental septiņi, SIA, zobārstniecības klīnika Pļavniekos

Dzeņu 7 k-1 - 97, Rīga, LV-1021
Zobārsts Pļavniekos, zobārste Šandroha Gražina, zobu labošana, zobu plombēšana, zobu raušana, zobu protezēšana, zobu protēzes, zobu implanti, zobu fotobalināšana, sejas un žokļa ķirurģija, zoba kanālu ārstēšana, zobu kroņi, cirkonija kroņi, venīri, e-max kroņi, augmentācija - kaula pieaudzēšana, APRF, IPRF metode, paradontīta ārstēšana, 3D
ZL.LV iesaka

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

Kristapa Helmaņa 8, Jelgava, LV-3004
Apraksts:

LBTU Veterinārā klīnika ir lielākā veterinārā klīnika Latvijā, kas sniedz veterināros pakalpojumus dažādu sugu dzīvniekiem suņiem, kaķiem, eksotiskajiem dzīvniekiem, zirgiem un lauksaimniecības dzīvniekiem. Veterināro pakalpojumu augstā kvalitāte tiek sasniegta, piesaistot Latvijā labākos veterināros speciālistus, izmantojot mūsdienīgas vizuālās diagnostikas un laboratoriskās izmeklēšanas metodes, kā arī uz pierādījumiem balstītu medicīnu. Sadarbojamies ar citām veterinārajām klīnikām Latvijā un Baltijā, sniedzot references pakalpojumus. Neatliekamā palīdzība tiek nodrošināta diennakts režīmā.

ZL.LV iesaka

Markson, SIA, Autoserviss

Rīgas 105C, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Par uzņēmumu:

SIA "Markson" piedāvā autoservisa pakalpojumus Ķekavā. Starteru un ģeneratoru diagnostika, remontdarbi.

SVA Autocentrs Saldū

Dzirnavu 8, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: SVA Autocentrs ir viens no vadošajiem Saldus uzņēmumiem auto rezerves daļu tirdzniecības un autoservisu pakalpojumu veikšanas ziņā. Apvienojot 20 gadu pieredzi ar uzņēmuma darbinieku profesionalitāti un vēlmi nemitīgi attīstīties.
ZL.LV iesaka

Ventors, SIA

Stopiņu 20, Rīga, LV-1035
Apraksts: 25 gadu pieredze!

Smartviks, SIA

"Rusuli", Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

Industriālās tehnikas hidrosistēmu , dzinēju elektroiekārtas diagnostika, remonts. Mobils izbraukuma serviss.

ZL.LV iesaka

Uber Auto, SIA, auto lūku remonts, tehniskā palīdzība uz ceļa

Brāļu Kaudzīšu 52, Rīga, LV-1021
Pakalpojumi: ✓ Eļļas un filtri; ✓ Motora remonts; ✓ Gaisa kondicionieru uzpilde; ✓ Bremžu remonts; ✓ Riepu nomaiņa; ✓ Metināšanas darbi; ✓ Datoru diagnostika; ✓ Krāsu darbs; Serviss: Ja jums ir nepieciešama kvalitāte, kuru sagaidāt no servisa centra, bet ar personīgāku un draudzīgu atmosfēru, to esat atradis. Mūsu auto remontdarbnīca var apkalpot dažādus modeļus. Mēs veicam tikai to darbu, kas nepieciešams, lai atrisinātu jūsu problēmu. Pie mums arī ir dažādas akcijas.

RBB Serviss, SIA

Krustpils 15 k-1, Rīga, LV-1073
Tehnoloģijas un iespējas:: ✓ Vibrodiagnostikas iekārtas; ✓ Lāzercentrēšanas iekārtas; ✓ Dinamiskās balansēšanas stends līdz 3,5t; ✓ Iekārtu pārbaudes stends līdz 1000 kW; ✓ Platība 1800 m2; ✓ Krānu celtspēja 15 t; ✓ Žāvēšanas krāsns; ✓ Apdedzināšanas krāsns ar temperatūras kontroli; ✓ Termiskās pārbaudes iekārtas; ✓ Transports izbraukuma servisam un iekārtu piegādei.
ZL.LV iesaka

Restavrator, SIA

Kārsavas 9, Rīga, LV-1082
Apraksts:

Autoserviss Pļavniekos SIA Restavrator piedāvā kvalitatīvus auto un moto remonta pakalpojumus, kā arī eļļas maiņas, riepu maiņas, riepu balansēšanas un citus auto remonta pakalpojumus.

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

ZL.LV iesaka

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Smiltenē

"Silvas Lejas", Silva, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4729
✓ Riepu montāža un balansēšana: Precīza un ātra riepu uzstādīšana un balansēšana, lai nodrošinātu drošu un komfortablu braukšanu. ✓ Riepu remonts: Kvalificēti speciālisti veic visu veidu riepu remontu, izmantojot modernākās tehnoloģijas un materiālus. ✓ Riepu nomaiņa: Piedāvājam plašu riepu klāstu no vadošajiem ražotājiem, lai apmierinātu dažādu klientu vajadzības un budžetus. ✓ Riepu pārbaude un diagnostika: Nodrošinām profesionālu riepu stāvokļa novērtēšanu un ieteikumus to uzturēšanai.
ZL.LV iesaka

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Valmierā

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Riepas, kravas riepas, automašīnu riepas, vieglo automobiļu riepas. Industriālās riepas. Meža tehnikas, lauksaimniecības tehnikas riepas. Traktoru riepas. Riepu remonts, riepu karstā vulkanizācija, riepu līmēšana, riepu balansēšana montāža, pilns riepu serviss. Jaunas riepas, atjaunotas riepas, lietotas kravas riepas, vieglo automobiļu
ZL.LV iesaka

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Cēsīs

"Imantas", Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Riepu montāža un balansēšana: Precīza un ātra riepu uzstādīšana un balansēšana, lai nodrošinātu drošu un komfortablu braukšanu. Riepu remonts: Kvalificēti speciālisti veic visu veidu riepu remontu, izmantojot modernākās tehnoloģijas un materiālus. Riepu nomaiņa: Piedāvājam plašu riepu klāstu no vadošajiem ražotājiem, lai apmierinātu dažādu klientu vajadzības un budžetus. Riepu pārbaude un diagnostika: Nodrošinām profesionālu riepu stāvokļa novērtēšanu un ieteikumus to uzturēšanai.
ZL.LV iesaka

J.I.M., SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 45, Rīga, LV-1073
Apraksts:

Iekārtas un testi laboratorijām, histoloģijai un veterinārijas klīnikām. Dezinfekcija un aprīkojums gastroenteroloģijas klīnikām. Aprīkojums cilmes šūnu apstrādei.

Remontserviss.lv, SIA, Sadzīves tehnikas remonts Rīgā, Jūrmalā, Tukumā

Šēseles 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA "Remontserviss.lv" veic sadzīves tehnikas diagnostiku, remontu, uzstādīšanu, kā arī profesionālu tehnikas apkalpošanu. Pieredzējuši remonta meistari izbrauc pie klienta mājās. Remontu veicam jebkura ražotāja sadzīves tehnikai, tajā skaitā Electrolux, AEG, Zanussi, Bosch, Samsung, LG, Candy, Ariston, Fagor, Esco, Eiron, Elgenius, Ardo, Whirlpool, Ignis, Brandt, Indesit, Beko, Bomann, Blomberg, Gorenje, Clatronic, Haier, Hoover, Panasonic, Siemens, Snaige u.c. Remontu veicam Rīgā, Jūrmalā, Rīgas, Jelgavas, Tukuma, Dobeles, Saldus, Talsu, Kuldīgas u.c. novados.

Remontserviss.lv, SIA, Sadzīves tehnikas remonts Rīgā, Jūrmalā, Tukumā

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Veļas mašīnu remonts, veļasmašīnu, ledusskapju remonts, Sadzīves tehnikas remonts, diagnostika , ledusskapji
ZL.LV iesaka

Meistars Andris Šavkins, SIA RE-CRS darbnīca

Rožu 1, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Par uzņēmumu: Uzņēmums darbojas kopš 2015. gada, speciālista darba pieredze šajā jomā 22 gadi. Uzņēmuma darbības laikā izveidojusies veiksmīga sadarbība ar apmēram 10 Liepājas un Kurzemes reģiona uzņēmumiem. Pakalpojumi ir pieejami arī privātpersonām. Regulāri tiek atjaunotas iekārtu programmas un paplašināts pakalpojumu klāsts.
ZL.LV iesaka

Arcus tīkls, SIA

Graudu 43 - 87, Liepāja, LV-3401
Par uzņēmumu:

SIA "Arcus tīkls" datorveikals piedāvā visa veida datortehniku birojam un mājām. Datordarbnīca nodrošina:

✓ kvalificētu stacionāru un portatīvu datoru diagnostiku un remontu, ✓ notebook displeju nomaiņu, ✓ monitoru remontu, ✓ kārtridžu uzpildīšanu,  ✓ servisu un garantiju.
ZL.LV iesaka

DSI Auto SIA

Višķu 15, Daugavpils, LV-5404
profilakse, (starteri, ģeneratori, kompresori u.t.t) montāža, uzstādīšana un pārbaude pēc remonta - diagnostika

Easy Solution, SIA

Krišjāņa Barona 70, Rīga, LV-1001
Apraksts: Profesionāls jebkāda sarežģītības līmeņa Apple un DJI tehnikas remonts Rīgā: iPhone, iPad, MacBook Air, MacBook Pro, iMac u.c. Neatkarīgi no bojājuma iemesla profesionālais Apple remonts Rīgā kopā ar “iServiss.lv” ir garantija kvalitatīva rezultāta iegūšanai par izdevīgu cenu. Uzticiet savus gadžetus uzņēmumam ar nevainojamu reputāciju! Ierīces bezmaksas diagnostikai ir nepieciešamas apmēram 10–15 minūtes. Jebkuri vienkārši bojājumi tiek novērsti 15–20 minūšu laikā pēc iepriekšēja pieraksta.