Diagnostika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Auto rezerves daļas, bremžu daļas, auto ķīmija, riepas, eļļa, akumulatori, stikli, spoguļi. Auto rezerves daļas un piederumi, ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Auto detaļas, auto rezerves daļu tirdzniecība, auto detaļu tirdzniecība, auto detaļu veikals, autodetaļas, ūdenssūkņi, šļaukas, blīves, filtri, ķīļsiksnas, zobsiksnas,

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Dobeles šoseja 31, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Regulārās apkopes ✓ Stūres sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Karburatoru remonts ✓ Inžektoru sistēmas remonts ✓ Elektrosistēmas remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Savirze/savērsums (elektroniskais) ✓ Ksenona uzstādīšana ✓ Krāsu piemeklēšana ✓ Stiklošanas darbi ✓ Piekares remonts ✓ Signalizāciju uzstādīšana ✓ Audio aparatūras uzstādīšana ✓ Skaņas izolācija ✓ Salona apdare ✓ Logu tonēšana ✓ Kondicionieru remonts ✓ Auto mazgāšana ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Riepu remonts/balansēšana ✓ Savirze/savērsums ✓ Metināšanas darbi ✓ Krāsošanas darbi ✓ Pretkorozijas apstrāde ✓ Bamperu remonts

Siguldas slimnīcas Radioķirurģijas centrs

Lakstīgalas 13, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par klīniku:

Moderna diagnostika. Inovatīvas tehnoloģijas. Profesionāla komanda. Mājīga atmosfēra. Radioķirurģijas centrs Sigulda piedāvā labdabīgu un ļaundabīgu audzēju ārstēšanu ar Austrumeiropā modernāko robotu – CyberKnife® M6. Ar šo metodi var ārstēt primārus audzējus un metastāzes cilvēka ķermenī – galvā, mugurkaulā, prostatā, aknās, nierēs, plaušās un citur. CyberKnife robotizēto radioķirurģiju iespējams kombinēt ar citām audzēju ārstēšanas metodēm - ķirurģiju, staru terapiju un ķīmijterapiju. Mūsu speciālisti ir gatavi jums palīdzēt!

Spec-X , Sadzīves tehnikas remonts, elektronikas remonts,remontdarbnīca

Peldu 6, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Jebkuras sadzīves un rūpnieciskās elektronikas remonts (veļas un trauku mazgājamās mašīnas, ledusskapji, televizori, datori, portatīvie datori, kafijas aparāti, digitālie fotoaparāti un videokameras, mūzikas centri u.c.) ĀTRI, KVALITATĪVI UN LĒTI! Garantija. Strādājam arī brīvdienās. Mēs varam to, ko nevar citi! Bezmaksas konsultācijas! Meistara izsaukums jebkurā Jums ērtā un visīsākajā laikā! Mēs strādājam priekš Jums! Mūsu darbnīca atrodas mājas pagalmā.

Prime Dental Clinic, zobārstniecība Teikā

Burtnieku 36A, Rīga, LV-1084
Zobārstniecības pakalpojumi un specializācija: ✓ Terapija ✓ Kariesa ārstēšana un fotopolimēro plombu uzstādīšana ✓ Endodontija un zobu kanālu ārstēšana ar mikroskopu ✓ Estētiskā zobu restaurācija ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu ekstrakcija ✓ Zobu un mutes dobuma higiēna ✓ Zobu balināšana ✓ Ortodontija

Autogars, SIA,

Saulrītu 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Noregulēt auto savirzi; ✓ Auto antikorozija; ✓ Riepu maiņa un balansēšana; ✓ Auto diagnostika Pārbūve:

Veicam standarta 4x4 auto pārbūvi palielinātai caurbraucamībai. Liekot lietā ilggadējo pieredzi bezceļu braukšanā, spēsim jums palīdzēt uzlabot un pilnveidot jūsu 4x4 automobili, jūsu priekam un nepieciešamībai.

KJV 1, SIA, Zobārstniecība Baldonē

Iecavas 1, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Zobārstniecības pakalpojumi: ✓ Terapeitiskā zobārstniecība ✓ Mutes dobuma ķirurģija ✓ Zobu higiēna ✓ Protezēšana Zobārstniecība:

Mūsu zobārstniecībā strādā iejūtīgi, zinoši speciālisti, kas parūpēsies par jūsu smaidu! Zobu higiēniste Kristīne Ūdre un zobārste Natālija Latiševa sniegs jums profesionālu un vislabāko palīdzību mutes dobuma veselībā!

Rīgas ģimnāzija Maksima, SIA

Pārmiju 14A, Rīga, LV-1057
Apraksts: Privātskola "Maksima", privātģimnāzija "Maksima". Privātā ģimnāzija "MAKSIMA", pamatskola "MAKSIMA".

Pavlovskas Baibas psihologa privātprakse

Kungu 21-17, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Esmu gatava kļūt par pavadoni ikvienam uz laiku, kamēr esat ceļā, lai rastu atbildes uz saviem jautājumiem! Konsultēju un atbalstu krīzē (tuva cilvēka nāve vai nozīmīgu attiecību, ideālu zudums; smaga slimība; darba zaudējums; dzīves jēgas zudums; fiziska vai emocionāla vardarbība), attiecību jautājumos, atkarības – līdzatkarības jautājumos. Darbs ar psihosomatiskām izpausmēm: galvassāpes, trauksmes izjūta, bezmiegs, murgi, pazemināts enerģijas līmenis ikdienā u.c. Strādāju konsultācijās, izmantojot geštaltterapijas metodes. Sniedzu individuālo klientu konsultācijas karjeras, profesionālās dzīves un darba interviju jautājumos, veicu psiholoģisko diagnosticēšanu jeb izpēti ar psiholoģisko testu palīdzību. Psiholoģijas maģistrs. Psiholoģijas Mg.

Līga-vet, SIA

Zaļā 11 k-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Pakalpojumi: ✓ Terapija ✓ Diagnostika ✓ Ķirurģija ✓ Eksotisko dzīvnieku ārstēšana ✓ Lauksaimniecības dzīvnieku ārstēšana ✓ Mājas vizītes Veterinārā klīnika:

Veterinārā klīnika pieņem visus mājas mīluļus, kā arī iespējamas mājas vizītes. Dzīvnieku apskate, konsultāciju sniegšana, ārstēšana, čipēšana, sterilizācija, kastrācija u.c. pakalpojumi. Viss nepieciešamais jūsu četrkājainajam draugam. Iespējams arī iegādāties zoo preces klīnikas aptiekā.

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības privātprakse, SIA

Dzirnavu 104, Rīga, LV-1050
Zobārstniecība Rīgā:

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības praksē var saņemt zobu ārstēšanas, mutes un zobu higiēnas speciālista, ķirurga un protēzista pakalpojumus.Tāpat pieejama implantoloģija un zobu balināšana. Praksē tiek nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem pēc iepriekšēja pieraksta ar mobilo pacēlāju. Ārstniecības iestādes kods: 10001568.

Sigma Motors, SIA

Dīķa 44, Rīga, LV-1004
Rezerves daļas: ✓ nepieciešamo rezerves daļu un materiālu sagāde; ✓ ziemas un vasaras riepu tirdzniecība; ✓ akumulatoru tirdzniecība; ✓ dažādu auto aksesuāru un piederumu tirdzniecība. Autoservisa pakalpojumi: ✓ regulāras tehniskās apkopes, ✓ ritošās iekārtas pārbaude un remonts, ✓ riteņu demontāža, montāža un balansēšana, ✓ riteņu ģeometrijas pārbaude un regulēšana, ✓ bremžu sistēmas pārbaude un remonts, ✓ a/m vadības sistēmu pārbaude un remonts, ✓ izplūdes atgāzu pārbaude un regulēšana, ✓ izplūdes sistēmu pārbaude un remonts, ✓ motoru remonts, ✓ starteru, ģeneratoru remonts, ✓ agregātu remonts, ✓ pretaizdzīšanas ierīču uzstādīšana un remonts, ✓ mehānisko un automātisko ātrumkārbu pārbaude un remonts, ✓ kondicionieru un klimata kontroles sistēmu pārbaude un remonts.

Theo-Astra, Zīlēšanas salons

Miera 10, Rīga LV-1001
Par mums:

Theo-Astra sniedz zīlēšanas un pareģošanas pakalpojumus. 

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22C, Rīga, LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

  "Pils Baltā Aptieka" piedāvā plašu recepšu un bezrecepšu medikamentu, kompensējamo medikamentu klāstu, uztura bagātinātāju, zāļu tēju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam dažāda veida  ortopēdiskās preces, ortrozes, vēnu zeķes, dažādus spieķus un kruķus, pieaugušo higiēnas preces. Pie mums var nopirkt dažādus ekspresdiagnostikas testus un vakcīnas. Diagnostikai  nopērkami asisnspiediena aparāti, termometri un inhalatori. Iespējama gatavojamo zāļu pasūtīšana.  Piedāvājam dāvanu un klientu kartes. Ir akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Pieņemam speciālos pasūtījumus, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrētiem medikamentiem un ortopēdijas precēm. Zāļu pieteikšana.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77A, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Pils dzeltenā  Aptieka" piedāvā plašu recepšu un bezrecepšu medikamentu, kompensējamo medikamentu klāstu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju, zāļu tēju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam dažāda veida  ortopēdiskās preces, ortrozes, vēnu zeķes, bandāžas, teipus, Dr Luigi ortopēdiskos apavus, higiēnas preces. Pie mums var nopirkt dažādus ekspresdiagnostikas testus un vakcīnas. Diagnostikai  nopērkami asisnspiediena aparāti, termometri un inhalatori. Ir neliels bērnu preču sortiments. Iespējama zāļu izgatavošana  un asinsspiediena mērīšana. Piedāvājam dāvanu un klientu kartes. Ir akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Pieņemam speciālos pasūtījumus, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrētiem medikamentiem un ortopēdijas precēm. Zāļu pieteikšana.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga, LV-1063
Apraksts:  "Pils baltā 2 aptieka" piedāvā plašu recepšu un bezrecepšu medikamentu, kompensējamo medikamentu klāstu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju, zāļu tēju un citu aptiekas preču klāstu.  Pie mums var nopirkt dažādus ekspresdiagnostikas testus un vakcīnas. Diagnostikai  nopērkami asisnspiediena aparāti, termometri un inhalatori. Ir bērnu preču sortiments knupīši, māneklīši, bērnu pudelītes, bērnu un pieaugušo higiēnas preces. DrLuigi ortopēdiskie apavi.  Iespējama gatavojamo zāļu pasūtīšana. Piedāvājam dāvanu un klientu kartes. Ir akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Pieņemam speciālos pasūtījumus, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrētiem medikamentiem un ortopēdijas precēm. Zāļu pieteikšana.

 

 

Garaze, Autoserviss

Patversmes 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Autoserviss Valmierā. Autoservisa pakalpojumi: auto diagnostika un remonts, riepu montāža un balansēšana, elektronikas diagnostika un remonts, motoru remonts un ātrumkārbu remonts, ritošās daļas remonts, ģeneratoru remots un starteru remonts, auto kondicionieru uzpilde un diagnostika, metināšanas darbi, autoelektriķis.

Jēkabpils autobusu parks, SIA

"Akurāteri", Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Papildu pakalpojumi:: ✓ Bremžu un ritošās daļas stends ✓ Riepu montēšana un balansēšanas stends ✓ Dīzeļdzinēju diagnostika ✓ Reklāmas izvietošaanas iespēja uz autobusiem Par SIA "Jēkabpils autobusu parks":

Uzņēmuma galvenais uzdevums iedzīvotāju laba, savlaicīga, kulturāla pārvadāšana regulārajos maršrutos un dažādu pasūtījumu izpilde darījumu un atpūtas braucienos.

Hārdeks, SIA, Auto apkopes centrs, auto kapsēta

Lāčplēši , Stāmerienas pagasts, Gulbenes nov. LV-4406
Apraksts:

Auto apkopes centrs un autokapsēta Hārdeks piedāvā dažādus auto remonta un apkopes pakalpojumus - virsbūvju remonts, bremžu sistēmas, dzinēja, ritošās sistēmas un citus remontdarbus. Piedāvājam arī riepu maiņu un autokapsētas pakalpojumus.